Medlyfe interactieve MoneySheet!

A part of everything you earn is yours to keep.

Een van de belangrijkste dingen die je kan doen en dit ook op een jonge leeftijd kan doen wat betreft financiële vrijheid is het sparen van je geld! Ik quote hierbij het boek The Richest Man In Babylon

Moneysheet in Google Drive

Hier is de link naar de Google Drive Sheet: KLIK ME En bekijk HIER de TIKTOK video met uitleg!

De indeling werkt als volgt: een vast percentage voor iedere kostenpost die je kan hebben in je huishouden. Of je nu 10 euro verdient of 10.000 dit kan je invullen aan de linkerkant, vervolgens zie je wat je per kostenpost moet budgetten om erop vooruit te gaan.

In de toekomst zullen we meer vertellen over hoe je het beste kan investeren en wat je kan doen met je geld om het te laten werken voor jou.

Leave a Comment