STAT maken zonder STRESS?

Pssst…. bij Medlyfe weten we hoe beangstigend de STAT kan zijn. De laatste weken voor het einde van het schooljaar moet je nog een stel praktische toetsen halen. Deel van de leerlijn medisch expert krijg je de stof van de STAT verspreid over het gehele schooljaar.

We maken nog geen beloftes.. maar

Wij zijn bij medlyfe begonnen met een project waarmee we studenten stressvrij en zorgeloos door de gevreesde STAT willen helpen. Wil je kennis en ervaring van de voorgaande jaren gebruiken? Wil je meer weten schrijf je dan in voor deze nieuwsbrief over ons geheime STAT project.

Samen met een paar enthousiaste studenten die de Bachelor al hebben afgerond willen wij het onderwijs versterken en studenten helpen zichzelf beter voor te bereiden voor de Co-schappen en met zelfverzekerdheid toetsen te kunnen maken 🙂

Link voor e-mail lijst: CLICK ME 🙂